Glazen scheidingswanden, kleedcabines en muurbekleding

De combinatie van Colorbel geŽmailleerd veiligheidsglas met een speciaal geselecteerd steun- en bevestigingssysteem vormt de ideale oplossing voor kleedcabines, scheidingswanden en muurbekleding in zwembaden, sporthallen, fitness- en bedrijfssportruimten.

 

Scheidingswanden en kleedcabines

De geŽmailleerde veiligheidsglaspanelen in blank floatglas of figuurglas zijn enorm stabiel, en maken ook bij grote oppervlakken een wanddikte van slechts 10 mm mogelijk. De scheidingswanden kunnen in ťťn van de 30 Colorbel standaardkleuren uitgevoerd worden, of indien gewenst in een RAL- of NCS-kleur.

In combinatie met gepaste verlichting zorgen de lichtdoorschijnende glaspanelen voor een chique uitstraling. De steun- en bevestigingselementen bestaan uit een corrosiebestendige aluminiumlegering, roestvrij staal of kunststof.

Muurbekleding

Colorbel glaspanelen in 6 mm blank floatglas of figuurglas (zie Colorbel Imagin) zorgen voor een gladde en strakke muurafwerking zonder vuil wordende voegen. De panelen kunnen vůůr het harden voorzien worden van gaten en uitsparingen indien sprake is van bijvoorbeeld wandcontactdozen of bevestigingspunten voor schappen, spiegels of wandkasten. De panelen dienen met een daarvoor geschikte kit tegen de muur bevestigd te worden.

 

Onderhoud en hygiŽne

Colorbel glaspanelen zijn ideaal voor toepassing in natte en vochtige ruimtes, omdat ze niet door water aangetast kunnen worden en bestand zijn tegen de gebruikelijk toegepaste reinigingsmiddelen.

Het krasvaste glas laat zich probleemloos reinigen en bacteriŽn en vuil hebben weinig vat op het poriŽnvrije oppervlak.

Door de UV-bestendigheid van de Colorbelpanelen blijven de kleuren onbeperkt echt.

In kleedcabines maakt de zwevende opstelling ook de vloeren snel en eenvoudig reinigbaar.

 

Inclusief plaatsing

In samenwerking met onze afnemer worden de glazen cabines en scheidingswanden ingemeten en tevens geplaatst.