Standaardprogramma douchedeuren en -wanden

AGC douchecabines bieden belangrijke voordelen. De AGC douchecabines worden gemaakt van gehard veiligheidsglas dat beantwoordt aan de erkende normen. Het assortiment is enorm. Toepassing van AGC douchecabines geeft optimale vrijheid bij het ontwerp. Voor uw gemak zijn er een zestal standaard opstellingen ontworpen, waaruit u een keuze kunt maken.

 

Aangezien de AGC douchecabines speciaal op maat gemaakt worden, zijn levertijden en service zeer belangrijk. Maakt u zich hierover geen zorgen, een correcte en juiste levering is gewaarborgd.

 

AGC douchecabines worden vervaardigd van gehard blank floatglas, terwijl het hang- en sluitwerk wordt uitgevoerd in glanzend verchroomd. Op aanvraag, en tegen een eventuele meerprijs, zijn ook andere glassoorten en typen onderdelen leverbaar. Hang- en sluitwerk is eveneens verkrijgbaar in messing gepolijst en mat verchroomd.

 

Als unieke service worden de AGC douchecabines bij u thuis opgemeten en gemonteerd door de AGC erkende vakman. Dit geeft u de zekerheid van perfect maatwerk, waarbij u zelf geen zorgen heeft.

 

Met een AGC douchecabine haalt u een uniek product in huis, waarbij u uw eigen ideeėn ten aanzien van functionaliteit en design kunt laten uitvoeren.

 

type1

type2

Type 1:

Enkele 'Nisdeur'

Type 2:

Douchewand (1-deur / 1-paneel)

type3 type4

Type 3:

Douchewand

(2-deuren)

Type 4:

Hoekopstelling 90°

(1-deur / 1-paneel)

type5 type6

Type 5:

Hoekopstelling 90°

(1-deur / 2-panelen)

Type 6:

Hoekopstelling 2x135°

(1-deur / 2-panelen)