Colorbel Imagin

Colorbel Imagin is het resultaat van een geslaagd samengaan tussen Colorbel geëmailleerd glas en Imagin figuurglas. Het is een productlijn, waarin de esthetische motieven en visuele effecten van figuurglas en de talloze kleuren van geëmailleerd glas elkaar verrijken.


Door de combinatie van 30 Colorbel emailkleuren met 2 typen figuurglas (Screen en Crepi) uit de Imagin-collectie ontstaat een breed assortiment van maar liefst 120 unieke kleurimpressies.


Met Colorbel Imagin kunt u aan kleuren esthetische effecten geven, zoals zijdeglans, matglans, een “frosted”- of metallic-look en variërende, meer speelse impressies. Colorbel Imagin is zeer duurzaam, onderhoudsarm en stabiel in kleur: de Colorbel emaillaag wordt op hoge temperatuur ingebrand tijdens het harden van het glas. Het email verglaast hierdoor en wordt één met het glas, met als resultaat een buitengewone mechanische hardheid, hoge slijtvastheid en bestendigheid tegen grote temperatuurverschillen en vocht. Het esthetisch effect is dus niet afhankelijk van kwetsbare laklagen, folies, bewerkingen of bedrukkingen.


Door het harden* is Colorbel Imagin tevens een letselvoorkomend veiligheidsglas. Het vindt zijn toepassing in gevelpanelen en borstweringen in kantoren, gebouwen en woningen, maar leent zich ook uitstekend voor interieurtoepassingen als wandbekledingen en scheidingswanden.

 

Dit product is alleen projectmatig leverbaar.

 

* dit geldt niet voor de thermisch versterkte uitvoering