RENO-CONCEPT

OVER RENO-CONCEPT

Door onder andere herstructurering van naoorlogse wijken, behoefte aan modernisering en door toenemende aandacht van de particulier voor de eigen woning, neemt de renovatie- en onderhoudsmarkt al jaren toe. We constateren zelfs dat deze markt inmiddels groter is dan de nieuwbouwmarkt.

 

AGC haakt hier slim op in met het RENO-CONCEPT©.

 

VOORBEELD PROJECT

 

Appartementen Bos en Lommer, Amsterdam In opdracht van de AWV heeft Marge Architecten BV 3 stroken woningen gerenoveerd in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Het was de wens van de opdrachtgever om het geheel zo duurzaam en onderhoudsvrij mogelijk uit te voeren. Er is gekozen voor een geheel glazen gevel, waarvan een deel transparant is en een deel als glazen gevelbeplating is uitgevoerd. De horizontale glasstroken worden van elkaar gescheiden door speciaal hiervoor ontwikkelde aluminium profielen, die doorlopen om de hoeken van de erkers. Zo ontstaat niet alleen een strak horizontaal geleed uiterlijk, maar ook een praktische gevelindeling en erkers die rondom uitzicht.


hebben.

Het RENO-CONCEPT© is een compleet beglazingsconcept, dat speciaal ontwikkeld is voor renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw, de zorg- en onderwijssector. Dit concept houdt ondermeer in dat AGC vanaf het eerste ontwerp meedenkt met de architect en advies geeft over de meest gunstige geveloplossingen. Door samenwerking met een aantal marktpartijen is AGC in staat om direct na het eerste ontwerp een budgetprijs te geven voor een glaslevering inclusief het plaatsingssysteem, de bevestigingsmiddelen en de
montage. 

 

MEER INFORMATIE

Maak kennis met het RENO-CONCEPT en informeer naar de mogelijkheden voor uw project. Tel: 0344 - 67 97 11 of mail naar hans.willemsen@eu.agc-group.com.