Glas in de renovatie: duurzaam en esthetisch

Of het nu gaat om kantoren, openbare gebouwen, huurwoningen of particuliere woningen: de tand des tijds doet hieraan altijd zijn werk. Goed onderhoud is noodzakelijk, maar alle materialen hebben hun levensduur. Die van glas is in ieder geval zeer lang. Glas scoort wat dat betreft zeer goed in vergelijking met andere materialen die in gevels en in borstweringen (de ondoorzichtige delen van gevels) werden en worden toegepast.

 

Colorbel volvlak geėmailleerd glas is zeer stabiel in de tijd, is onderhoudsarm en in bijna alle kleuren leverbaar. Als extra kunnen bijna alle denkbare patronen en figuren slijtvast op het glas worden gezeefdrukt. Zowel de patronen als de achterliggende volvlak kleur bevinden zich aan de gevelzijde van de ruit, dus goed beschermd achter glas.

 

Het is trouwens vandaag de dag ook mogelijk grote delen van gevels of zelfs hele gevels op te trekken uit glas. Kortom, glas geeft oude gebouwen een nieuwe, frisse en moderne look. Een duurzame investering, waarover AGC u alles kan vertellen.

 

AGC heeft inmiddels een groot aantal partners met wie renovatieprojecten van tekentafel tot oplevering kunnen worden uitgevoerd. Zie hiervoor de rubriek Projectadvies en -begeleiding. Tevens hebben wij een groot aantal bevestigingsmethoden op onze site staan die in PDF formaat te downloaden zijn. Zie hiervoor de rubriek bevestigingsmethoden.